Vacature Bestuursleden JongNLingenieurs

 

Lijkt het jou leuk om de Young Professionals van onze mooie ingenieursbranche te vertegenwoordigen en gave activiteiten te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De missie van JongNLingenieurs

Koninklijke NLingenieurs vindt het als branchevereniging belangrijk dat Young Professionals binnen de branche met elkaar in contact komen. Daarom is JongNLingenieurs als netwerk opgericht voor jonge ingenieurs in de leeftijd van 20 tot en met 35 jaar. Wat is onze missie?

  • JongNLingenieurs biedt een interessant en inspirerend netwerk voor Young Professionals binnen de sector, waarin interactie tussen ingenieursbureaus, leren van elkaar, uitdagingen delen en elkaar inspireren centraal staat.
  • Het netwerk van JongNLingenieurs straalt de kracht uit en laat zien dat Young Professionals op een verfrissende manier kunnen kijken naar de opgave van de toekomst; de jonge ingenieur als toekomstige trekker van verandering, verduurzaming en innovatie!
  • JongNLingenieurs vertegenwoordigt met dit netwerk de Young Professionals van alle lidbureaus en representeert hen binnen het Bestuur van Koninklijke NLingenieurs.


Een greep uit de activiteiten, die we jaarlijks organiseren, is de Doe&Durf competitie, Collegetours, denktank-borrels en bijeenkomsten voor Jong Besturen. Daarnaast vertegenwoordigen we de Young Professionals bij activiteiten van Koninklijke NLingenieurs en binnen het Europese netwerk van ingenieurs, EFCA.


Door een aantal aanstaande wisselingen binnen het bestuur staat JongNLingenieurs aan de vooravond van een nieuwe fase. Om continu inspirerende activiteiten te kunnen blijven organiseren en om de belangen van Young Professionals in de ingenieursbranche goed te kunnen blijven vertegenwoordigen, zijn we op dit moment op zoek naar nieuwe bestuursleden, die zich in deze nieuwe fase willen inzetten voor JongNLingenieurs en hun stempel willen drukken op de ingenieursbranche.
We denken daarbij aan jonge ingenieurs in de leeftijd van 20 tot en met 35 jaar, die:

  • Werkzaam zijn bij een lidbureau van Koninklijke NLingenieurs dat nog niet is vertegenwoordigd in het JongNLingenieurs-bestuur;
  • Enthousiast zijn om de branche te promoten en Young Professionals daarin te vertegenwoordigen;
  • Proactief zijn en met veel energie verschillende soorten activiteiten willen organiseren;
  • En als pré: affiniteit hebben met communicatie & social media om bij te dragen aan de zichtbaarheid van JongNLingenieurs.


De tijdsbesteding is ca. een halve tot een hele dag per maand, afhankelijk van onze activiteiten.
We houden rekening met een bestuurstermijn van tenminste 2 jaar.

 

Interesse?

Stuur ons uiterlijk vrijdag 22 oktober 2021 een e-mail via jongnlingenieurs@nlingenieurs.nl met daarin jouw CV, een korte introductie van jezelf en jouw motivatie om bestuurslid te willen worden. We zijn daarbij vooral benieuwd naar wat jij als persoon zou brengen in ons bestuur.

 

Voor vragen kun je ook contact opnemen met bestuursvoorzitter Guido Dekker via g.dekker@bdbgroep.nl. Kijk voor meer informatie over JongNLingenieurs en het bestuur op de website.