Vacature Bestuurslid JongNLingenieurs

Koninklijke NLingenieurs vindt het als branchevereniging voor Nederlandse ingenieursbureaus belangrijk dat de jonge professionals binnen de branche met elkaar in contact kunnen komen. Daarom is JongNLingenieurs als netwerk opgericht voor jonge ingenieurs:

  • We vertegenwoordigen de Young Professionals (< 35 jaar) van onze lidbureaus.
  • We bieden een netwerk/platform aan voor Young Professionals binnen de sector.
  • We initiëren, organiseren en faciliteren zowel vakinhoudelijke als informele activiteiten voor de Young Professionals.
  • We laten de kracht van Young Professionals zien en dragen uit dat het werk binnen de ingenieursbranche uitdagend en bijzonder is.

Activiteiten JongNLingenieurs
Een greep uit de activiteiten die we organiseren is de jaarlijkse Doe&Durf competitie, een Collegetour en een bijeenkomst voor Jong Besturen. Daarnaast vertegenwoordigen we de jonge ingenieurs bij activiteiten van Koninklijke NLingenieurs en binnen het Europese netwerk van ingenieurs, The European Federation of Engineering Consultancy Associations (EFCA). 

Om continu inspirerende activiteiten te kunnen organiseren en om de belangen van Young Professionals in de ingenieursbranche goed te kunnen blijven vertegenwoordigen zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. 

Kandidatenprofiel
We zoeken een jonge ingenieur in de leeftijd van 20 tot en met 35 jaar, die:

  • werkzaam is bij een bureau dat lid is van Koninklijke NLingenieurs dat nog niet is vertegenwoordigd in het JongNLingenieurs-bestuur;
  • enthousiast is om de branche te promoten en jonge professionals daarin te vertegenwoordigen;
  • proactief is en met veel energie verschillende soorten activiteiten wilt organiseren.

 De tijdsbesteding is ca. een halve tot een hele dag per maand, afhankelijk van onze activiteiten.

Interesse?
Stuur ons vóór 20 maart 2020 een e-mail via jongnlingenieurs@nlingenieurs.nl met een korte introductie van jezelf en je motivatie. We zijn daarbij vooral benieuwd naar wat jij als persoon zou brengen in ons bestuur. Voor vragen kun je ook contact opnemen met een van de bestuursleden.