Medewerkers

Jacolien Eijer – de Jong

Jacolien Eijer – de Jong

Directeur

Jacolien Eijer - de Jong is sinds augustus 2015 directeur van Koninklijke NLingenieurs. Zij heeft na haar studie Milieuhygiëne aan de Wageningen UR gewerkt bij twee NLingenieurs-leden. Na 10 jaar heeft Jacolien Eijer - de Jong de overstap gemaakt naar de overheid. Eerst had ze de dagelijkse leiding over IDsW (thans Informatiehuis Water). Daarna was ze bij Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het Kennismanagementprogramma. Al in het begin van haar carrière heeft ze haar hart verloren aan de ingenieursbranche.

jacolien.eijer@nlingenieurs.nl

070 – 31 41 868 / 06 - 532 532 42

Ellen Smit

Manager Verenigingszaken

Ellen Smit is sinds mei 2018 werkzaam als Manager Verenigingszaken bij Koninklijke NLingenieurs. Na haar studie Economie aan de VU Amsterdam is zij werkzaam geweest als adviseur economie en mobiliteit bij Sweco (destijds Grontmij) en AGV (nu Movares). Daarna heeft zij jaren gewerkt als Senior Accountmanager op Leiden Bio Science Park en als Business Park manager voor de Ondernemersvereniging op het park.

ellen.smit@nlingenieurs.nl

06 - 25 180 597

Ellen Smit
Arnoud Willemsen

Arnoud Willemsen

Senior adviseur public affairs en woordvoering

Arnoud Willemsen werkt sinds december 2017 voor Koninklijke NLingenieurs en behartigt de belangen van de leden op allerhande onderwerpen bij overheid, politiek en marktpartijen. Hij is vraagbaak voor de leden en betrokken bij de inhoudelijke en strategische beleidsvragen voor de branche. Arnoud Willemsen was hiervoor beleidsmedewerker bij ministeries en voor een politieke partij in de Tweede Kamer en senior adviseur public affairs in het bedrijfsleven.

Tevens verzorgt Arnoud Willemsen de woordvoering van de vereniging en is hij contactpersoon voor de pers

arnoud.willemsen@nlingenieurs.nl

06 - 12 80 86 16

Marielle Vierling

Directiesecretaresse

Marielle Vierling is sinds september 2020 werkzaam bij Koninklijke NLingenieurs als directiesecretaresse.

marielle.vierling@nlingenieurs.nl

070 - 314 18 68 / 06 - 102 293 24

Marielle Vierling
Connie van Rossum

Connie van Rossum

Communicatiemanager

Connie van Rossum volgt Claudia Meijer tijdelijk op als freelance communicatiemanager. Zij is gespecialiseerd in strategische vraagstukken, het maken van content en de coördinatie van uitvoerende communicatiewerkzaamheden. Connie werkt onder andere voor het BTIC waar NLingenieurs mede-initiatiefnemer van is.

connie.van.rossum@nlingenieurs.nl

06 - 238 278 07

Steven Elders

Contentmanager Social media

Steven Elders is sinds juni 2021 de Contentmanager bij Koninklijke NLingenieurs. Bij Steven kun je terecht voor je vragen rondom de content die op onze sociale media kanalen verschijnt. Ideeën en input vanuit leden zijn altijd van harte welkom.

steven.elders@nlingenieurs.nl

Steven Elders

Aanmelden Community

Alleen voor leden

Aanmelden