Ernst van Toorenburg

Ernst van Toorenburg

Voorzitter Verenigingsraad

Ernst van Toorenburg is sinds juni 2019 voorzitter van de Verenigingsraad. Ernst is directeur van J. van Toorenburg B.V. Daarnaast is hij o.a. arbiter bij de Raad van Arbitrage Metaalnijverheid en Handel en als deskundige toegetreden tot het Landelijk Register Gerechtelijke Deskundigen.

e.r.c.vantoorenburg@jvantoorenburgbv.nl

Peter Nelemans

Vicevoorzitter Verenigingsraad

Peter Nelemans is sinds juni 2016 lid van de Verenigingsraad, waar hij sinds juni 2019 ook de rol van vicevoorzitter op zich heeft genomen. Peter werkt als Lead Consultant en Project Director bij Fugro.

p.nelemans@fugro.com

Peter Nelemans
Gerard van Kempen

Gerard van Kempen

Lid Verenigingsraad

Gerard van Kempen is sinds juni 2017 lid van de Verenigingsraad. Gerard is partner en Strategisch Adviseur bij DGMR met focus op industrie en gebieden.

gke@dgmr.nl

Lex Halsema

Lid Verenigingsraad

Lex Halsema is lid van de Verenigingsraad sinds november 2019. Lex werkt bij de BdB groep (voorheen Bureau de Bont) als organisatieontwikkelaar met als focus de bouwsector.

l.halsema@bdbgroep.nl

Lex Halsema
Theodoor Höngens

Theodoor Höngens

Aspirant lid Verenigingsraad

Theodoor Höngens is per november 2021 lid van de Verenigingsraad. Theodoor is directeur/senior adviseur bij M+P. Hij werkt aan bouw- en ontwikkelingsplannen waarbij hij zich vooral richt op het realiseren van leef- en omgevingskwaliteit in deze plannen.

theodoorhongens@mp.nl

Paul Rijpstra

Aspirant lid Verenigingsraad

Paul Rijpstra is per november 2021 lid van de Verenigingsraad. Paul is directeur van de vestigingen Amsterdam en Zwolle van Pieters Bouwtechniek. Daarnaast is hij sinds juli 2018 ook algemeen directeur van Pieters Bouwtechniek.

prijpstra@pieters.net

Paul Rijpstra