REGIOBIJEENKOMST NOORD

REGIOBIJEENKOMST NOORD

Voor iedereen
15 juni 2023 15:00 tot 18:00 uur

Regiobijeenkomst Noord – neem een junior mee!

Op 15 juni nodigen NLingenieurs en Van den Berg groep je uit voor de regiobijeenkomst Noord te IJsselmuiden.

Van 15:00 tot 18:00 uur wordt er, naast een kennismaking met Van den Berg groep, een inhoudelijk programma aangeboden. Carla Moonen, voorzitter NLingenieurs, zal welkom heten. Vervolgens zal Dick van de Merwe, architect & directeur, starten met een presentatie ‘Hoe kunnen de traditionele bouwwereld en Artificial Intelligence elkaar vinden?, waarbij er op zoek wordt gegaan naar kansen en denken in scenario’s. En wat zijn mogelijke belemmeringen als Artificial Intelligence en Virtual Reality worden ingevoerd in de bouw, een wereld die terecht of onterecht wordt gekwalificeerd als traditioneel. Aan welke kant sta jij en durf je de ontmoeting aan?

Vervolgens volgt er een interactieve sessie onder leiding van Wim Dankelman, algemeen directeur, met de presentatie ‘Omgaan met leeftijdsverschillen’, waarbij we jong en oud op de werkvloer kunnen matchen (bijvoorbeeld; junioren zijn handig met computers en senioren hebben veel inhoudelijke kennis).

Na een ronde vraag & antwoord sluiten we af met een borrel waarbij er gelegenheid is voor napraten.

 

Net zoals voor alle bijeenkomsten van NLingenieurs zien we graag ‘oud’en ‘jong’ bij deze regiobijeenkomst. Vergeet niet om ook een junior uit jouw bedrijf mee te nemen. Aanmelden kan hier. Graag tot 15 juni!

×

Aanmelden nieuwsbrief