Transitietour Circulaire (Her)ontwikkeling

JongNLingenieurs
29 juni 2022 0:00 tot 0:00 uur

JongNLingenieurs organiseert samen met Bouwend Nederland, NEVAP, Rijksvastgoedbedrijf, Defensie, NVDO, NEPROM New Gen en De Bouwcampus de Transitietour Circulaire (Her)ontwikkeling. Op 29 juni a.s. gaan we letterlijk on tour door Nederland. Met twee bussen maken we pitstops bij verschillende utiliteitsgebouwen waar iets unieks is gedaan op het gebied van circulariteit. Na alle opgedane inspiratie, komen de bussen samen op een van de kazerneterreinen van Defensie, beheerd door het Rijksvastgoedbedrijf. Hier gaan we in groepen uiteen om met de opgedane kennis en jouw eigen ervaring meerdere kazerneterreinen circulair te herontwikkelen; een praktijkcasus!
 
Save the date!
Als JongNLingenieurs-lid ontvang je binnenkort een persoonlijke uitnodiging met het volledige programma. Je kunt je nu alvast aanmelden via deze link: https://lnkd.in/e-c_JdcZ
Wees snel, want door beperkte ruimte in de bussen zit er een limiet aan het aantal personen per organisatie, hier geldt dus vol = vol.
 
Tweeledig doel
Het doel van de Transitietour Circulaire (Her)ontwikkeling is tweeledig. Enerzijds kennis bijbrengen over circulaire mogelijkheden bij herontwikkeling en anderzijds het verbinden van jong en oud over de verschillende vakgebieden (en branches) heen.
 
Enthousiast geworden? Dan zien we je graag op 29 juni!

×

Aanmelden nieuwsbrief