Tweejaarlijks congres - Landelijke WOW-dag 2023

Voor iedereen
2 november 2023 12:00 tot 17:15 uur

Waar: Fort Altena, Tol 8, in Werkendam 

Voor wie: Iedereen werkzaam in het weg-, vaarweg- of waterbeheer 

Toegang: Gratis 

Op donderdag 2 november is de landelijke WOW-dag voor weg-, vaarweg- en waterbeheerders in Werkendam. We laten ons inspireren door innovatieve en inspirerende praktijkvoorbeelden uit de GWW-sector en we zetten ons in beweging op de BAS. 

Wat heeft de BAS met GWW te maken?
In de muziek is de BAS de basis, de fundering voor de melodie en de drijvende kracht die ons in beweging brengt. In ons werk is er ook een BAS die ons AAN zet: namelijk Beheer Anders Samen.

Want waarschijnlijk merk jij het ook: de opgaven waar we voor staan zijn groter dan de menskracht, materialen en kennis die we hebben. Uitdagingen op het gebied van klimaat, circulariteit, digitalisering en de instandhoudingsopgave houden geen rekening met de arbeidsmarktkrapte of 'het doen zoals we het altijd deden'. Het is tijd om uit onze jas te groeien, het anders samen te gaan doen. En waar dat gebeurt, waar nieuwe oplossingen ontstaan, dáár ontstaat de energie. 

Wat gaan we doen?
We beginnen de middag met een beroemde MYSTERY GUEST, die ons brein een harde reset geeft (binnenkort maakt deze persoon zich op mysterieuze wijze bekend). Vervolgens gaan we met een frisse blik aan de slag met oplossingen. 

  • Welke belemmeringen zitten ons in de weg om het anders te doen en hoe kunnen we hier een andere draai aan geven?
  • Welke kansen zijn er om anders te beheren?
  • In hoeverre kunnen we de grenzen opzoeken en buiten de lijntjes kleuren?

Je krijgt korte en krachtige pitches van de projecten die oplossingen hebben gevonden en volgt deelsessies die je een nieuwe blik op je werk geven. Natuurlijk is er volop gelegenheid om nieuwe collega's en oude bekenden te ontmoeten. Maak je klaar voor een aanstekelijk tempo, verrassende wendingen, een dagvoorzitter die van wanten weet en bovenal: plezier en inspiratie.

Voor wie is de WOW-dag?
De WOW-dag is voor iedereen die te maken heeft met (vaar)weg,- en waterbeheer, of je nu een operationele, tactische, strategische of bestuurlijke functie hebt. Je bent welkom en hard nodig om de omslag in Anders Beheren mogelijk te maken! We streven dit jaar naar een evenwichtige verdeling van deelnemers, dus er is voor elke soort organisatie een inschrijflimiet. Meld je daarom gauw aan en reserveer jouw plek!

Graag tot 2 november in Werkendam, wij kijken ernaar uit. Van het team van Platform WOW.

 

 

Meer info...

 

×

Aanmelden nieuwsbrief