Kennissessie Veiligheid in de bouw (fysiek)

Waar: TAUW, Australiëlaan 5, 3526 AB Utrecht | 27 februari | 15:00 - 18:00 uur | Voor leden

AANMELDEN

In deze fysieke kennissessie, die georganiseerd wordt door de NLingenieurs community Bouwkwaliteit en Veiligheid gaan we zelf met de Safety Culture Ladder (SCL) 2 aan de slag.  

We blikken kort terug op de kennissessie die in december is gehouden. Daarin is uitgelegd wat de belangrijkste wijzigingen van de SCL 2.0 zijn en hebben we ook met elkaar gedeeld waar ingenieurs- en adviseurs tegenaan lopen bij het implementeren van de SCL. 

We kijken naar de uitdagingen die er zijn aan de zijde van opdrachtgevers. Wat zijn de obstakels die zij ervaren bij de implementatie van de SCL? Zijn deze vergelijkbaar met wat wij ervaren in onze organisaties? 

Verder gaan we ons verdiepen in de ‘eisteksten’ van de nieuwe SCL 2.0. Er is ruimte om vragen te stellen over de nieuwe SCL 2.0 en er is een korte doorkijk in het programma veiligheid in de bouw waarin NLingenieurs een belangrijke rol speelt. 

Doel van deze kennissessie is om advies-en ingenieursbureaus concrete handvatten te geven voor de implementatie van de Safety Culture Ladder, maar ook om hun veiligheidsprogramma te verrijken. Met de praktijkvoorbeelden en kennis kun je in het komende jaar een nieuwe stap zetten met jouw organisatie. 

Deze sessie wordt afgesloten met een gezellige borrel.  

×

Aanmelden nieuwsbrief