Koninklijke NLingenieurs heet je van harte welkom op het NLingenieurs jaarevent - Innoveren & Inspireren op donderdagmiddag 9 november 2023.
Dit is dé gelegenheid om collega’s uit de branche te ontmoeten tijdens een dynamisch en interactief event. Anders dan voorgaande jaren is het event dit jaar gratis voor leden en 100 studenten.

Tijdens het jaarevent willen wij elkaar inspireren en nieuwe wegen verkennen om de mooie innovaties van onze branche verder te brengen. Binnen onze communities en netwerken zijn in het afgelopen jaar waardevolle initiatieven tot leven gekomen. Op het jaarevent brengen we dit onder de aandacht.

Daarnaast is er een netwerkcafé, een wervelende gastspreker en ook de winnaars van de Doe&Durf competitie worden bekend gemaakt. Maak kennis met de jonge generatie, die het verschil wil maken in onze branche en daarbuiten. Voor iedereen is er volop gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Voorafgaand aan het jaarevent vindt de ALV plaats. Leden zijn ook daar van harte welkom.

Wij geloven dat het elkaar en elkaars werk leren kennen kan leiden tot innovatie en inspiratie, waar we als branche sterker van worden!

 

Terugblik Congres De ingenieuze Stad 2022

Bekijk de aftermovie en het fotoverslag om een indruk te krijgen van vorig jaar.