Als branchevereniging spreken wij namens alle Nederlandse advies-, management- en ingenieursbureaus.

Als branchevereniging spreken wij namens onze leden: advies-, management- en ingenieursbureaus. Wij zijn aangesloten bij VNO-NCW, MKB Nederland, de Europese koepelorganisatie EFCA en de wereldwijde federatie FIDIC.


Koninklijke NLingenieurs is een branchevereniging van, voor en door leden. Samen weten we meer en kunnen we meer bereiken. Dat lukt mede door elkaar te ontmoeten en te weten wat er in de branche speelt. De vereniging organiseert daarom regelmatig activiteiten voor haar leden. Er is een jaarlijkse congres, de uitreiking van de Vernufteling en de Doe&Durf competitie voor de jonge(re) ingenieurs. Daarnaast organiseren de leden van Koninklijke NLingenieurs zelf netwerkbijeenkomsten.

 

Collectief voordeel lidmaatschap  

Meer bereiken doen we als vereniging ook door een krachtige lobby te voeren in Den Haag en Brussel en bij diverse opdrachtgevers en partners in de Bouwketen. Branchebelangen worden daar door directie, bestuur en de belangenbehartiger hoog op de agenda gehouden. Dat doen wij met vertrouwen omdat onze leden de gedragscode van de vereniging onderschrijven en daarmee voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen. Zo brengt de vereniging de branche in positie en groeien we toe naar een partij die meepraat daar waar het gebeurt.

 

Individueel voordeel lidmaatschap 

Als bedrijf individueel heb je ook voordeel van het lidmaatschap bij Koninklijke NLingenieurs. Onze ledenservices bestaan onder andere uit: 

  •          Korting op of zonder kosten deelnemen aan het eigen Koninklijke NLingenieurs congres, de prijsuitreiking van De Vernufteling en/of Doe&Durf competitie;
  •          Korting op deelname of bezoek van evenementen van onze partners;
  •           Toegang tot kennis via onze ledenpagina en onze nieuwsbrieven;
  •          Toegang tot onze regiobijeenkomsten en kennis,- en inspiratiesessies;
  •          Gunstige én goede verzekeringen, speciaal voor de branche ontwikkeld, voor je organisatie (aansprakelijkheid) en medewerkers (diverse verzekeringen);
  •           Arbeids-juridisch advies via onze Werkgeversdesk, uitgevoerd door de AWVN;
  •           Modelcontacten en gebruikershandleiding voor DNR en leidraad voor het werken met geïntegreerde contracten;
  •        Informatie over wijzigende of nieuwe wetgeving van belang voor de bedrijfsvoering van je organisatie (bijvoorbeeld AVG);
  •         Korting op abonnementen van vakbladen en
  •        Toegang tot passende leveringsvoorwaarden.

Lid worden?

Advies-, management of ingenieursbureau en nog geen lid, maar wél interesse gekregen? Vul dan het aanvraagformulier in via de link 'lid worden'. De toelaatcriteria voor een lidmaatschap vind je bij de diverse downloads.