Als branchevereniging spreken wij namens alle Nederlandse advies-, management- en ingenieursbureaus.

Als branchevereniging spreken wij namens onze leden: advies-, management- en ingenieursbureaus. Wij zijn aangesloten bij VNO-NCW, MKB Nederland, de Europese koepelorganisatie EFCA en de wereldwijde federatie FIDIC.


Koninklijke NLingenieurs bundelt de krachten van individuele advies- en ingenieursbureaus in een actieve, zichtbare en vitale branchevereniging. Wij komen actief op voor jouw belangen in het politieke debat en bij je opdrachtgevers. Wij brengen de branche in positie als belangrijke speler voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Wij maken de toegevoegde waarde van onze leden zichtbaar voor de samenleving door te communiceren over hun activiteiten. Wij bieden een netwerk voor onze leden waarbij we zowel leden onderling als met verschillende samenwerkingspartners, zoals kennisinstellingen, overheden en andere branche organisaties, met elkaar verbinden.  .

 

Lid worden?

Advies-, management of ingenieursbureau en nog geen lid, maar wél interesse gekregen? Bekijk dan hier de voordelen van ons lidmaatschap.