Jong Besturendag

JongNLingenieurs
30 mei 2024 14:00 tot 17:00 uur

Locatie: Rotterdam (Sweco Rotterdam, Rederijstraat 5 - tussen Erasmusbrug en Willemsbrug)

DIRECT AANMELDEN

Op donderdagmiddag 30 mei organiseren we onze jaarlijkse jong-besturen middag voor alle lidbureaus van Koninklijke NLingenieurs. Vorig jaar was het een groot succes! Ook van de kleinere bureaus zonder jong-bestuur hopen we wat jonge ingenieurs te mogen ontvangen, zodat we elkaar leren kennen! Wij hebben veel zin om iedereen weer te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Aangezien we het belangrijk vinden om iedereen weer te zien, hopen we dat we van elk lidbureau iemand mogen ontvangen. De besturenmiddag vindt plaats op 30 mei van 14:00 tot 17:00 uur met na afloop een borrel. 

Stuur deze mail vooral door naar degenen die graag hierbij willen zijn. Het exacte programma en de locatie van de jong-besturen middag zullen we spoedig met jullie delen. Hebben jullie zelf een onderwerp waar je het graag met ons (de branchevereniging) en andere jong-besturen over wilt hebben horen we dat graag! (je kunt je idee invullen in het aanmeldformulier).

Aanmelden voor de middag kan (per persoon of bestuur) via deze link

 

De wereld verandert snel en ondanks dat er stappen worden gezet in de juiste richting blijft de vraag of dit voldoende is. Als jonge ingenieurs hebben we opgeroepen tot actie door middel van een manifest: https://www.nlingenieurs.nl/assets/Documenten/Manifest_JongNLingenieurs.pdf. Het manifest dient als aanjager voor versnelling naar de politiek, de branche en de samenleving en vormt komende jaren een onderlegger voor onze activiteiten.

×

Aanmelden nieuwsbrief