Heb jij al een account?
Via de onderstaande link kun je inloggen.

Actuele informatie over het Coronavirus in het dossier: 'Coronabeleid bij leden Koninklijke NLingenieurs en publieke opdrachtgevers'
Voor onze leden hebben wij op de ledenomgeving van Koninklijke NLingenieurs een dossier met betrekking tot het Coronavirus aangemaakt. Heb je je al geregistreerd voor de ledenomgeving? Dan kun je direct inloggen via de button rechtsonder op deze pagina. Nog geen registratie/inlog? Onderaan deze pagina kun je die aanvragen. 

Vragen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 070 - 31 41 868 (berichtenservice). De medewerkers van Koninklijke NLingenieurs zijn bereikbaar via e-mail en mobiele telefoonnummers. Deze vind je op onze website bij over ons/medewerkers.

De ledenomgeving van Koninklijke NLingenieurs:

De ledenomgeving is exclusief toegankelijk voor medewerkers van onze leden. Op de ledenomgeving vind je nieuws uit de branche, nieuws van en over de branchevereniging (bijvoorbeeld uit de programma's en over evenementen) en dossiers die inzoomen op een actueel onderwerp. Denk aan de stikstofproblematiek en het Coronavirus. 

Nog niet geregistreerd voor ledenomgeving?

Registreer je dan linksonder op deze pagina. Gebruik voor registratie je zakelijke e-mailadres waaruit te herleiden is bij welk advies- of ingenieursbureau je werkzaam bent.

Al geregistreerd? Klik op inloggen om de ledenomgeving te bezoeken 

 

 

Registreren

Inloggen

Heb jij al een account?
Via de onderstaande link kun je inloggen.