Agenda

Bijeenkomst Taskforce Deltatechnologie ‘Samenwerking voor de toekomst’

12 maart 2020 15:00 tot 18:00 uur

Update  11-03-2020

Met het oog op gezondheidsrisico’s vanwege het Coronavirus is besloten de achterbanbijeenkomst van Taskforce Deltatechnologie op donderdag 12 maart af te lassen. De bijeenkomst wordt vooralsnog uitgesteld met 6 - 8 weken. Een nieuwe datum volgt.

 

Organisator
Taskforce Deltatechnologie (TFDT)

Voor wie
Leden brancheverenigingen Vereniging van Waterbouwers, Bouwend Nederland en Koninklijke NLingenieurs

Over dit evenement
Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst Taskforce Deltatechnologie ‘Samenwerking voor de toekomst’. Deze staat in het teken van het uitdragen van de TFDT gedachte en een vooruitblik naar de toekomst.

Wat zijn nu de ervaringen binnen de projecten van Taskforce Deltatechnologie? Sprekers vanuit de ‘Gouden Driehoek’ delen met u hun ervaringen en TFDT gaat in deelsessies met u in discussie. In de bijeenkomst wordt ook graag met u van gedachten gewisseld over de invulling van het programma van TFDT voor de komende jaren. Waar moet de focus op worden gelegd?

Programma

15.00 uur Ontvangst

15.30 uur            Welkom door dagvoorzitter Katheleen Poels, bestuurslid TFDT Opening door Marjolein van Wijngaarden, voorzitter stuurgroep TFDT

15.45 uur            Oogst TFDT en boodschap voor de toekomst door Jelke Jan de With

Ervaring advisering TFDT bij projecten van WDOD door Cor Beekmans, Programmamanager HWBP bij WDOD Programmering HWBP – samenwerking met TFDT door Eric Withaar, directeur HWBP en Gerben de Jong, TFDT

Visie op de rol van TFDT over 3 jaar door Menno Steenman en Jan Put van TFDT

17.00 uur            Interactieve sessies o.l.v. leden Taskforce Deltatechnologie:
• Visie op de rol van TFDT over 3 jaar
• Analyse kosten per kilometer

18.00 uur Netwerkborrel

19.00 uur Einde

 

Locatie
Royal Haskoning DHV Groep, Laan 1914 nr. 35 in Amersfoort 

Meer informatie en aanmelden
Wilt u zich aanmelden en/of heeft u vragen? Stuur dan een mailbericht naar het secretariaat van Taskforce Deltatechnologie secretariaat@taskforcedeltatechnologie.nl. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Kijk ook eens op de site www.taskforcedeltatechnologie.nl voor meer informatie over TFDT.

 

×

Aanmelden nieuwsbrief