Agenda

Bijeenkomst: Wij werken Samen!

4 maart 2021 15:30 tot 17:00 uur

Digitale sessie

De digitale serie 'Wij werken samen!' krijgt een vervolg.

Na het succes van de drie digitale sessies “Wij werken samen!” in het najaar van 2020, gaan wij in 2021 door met deze succesreeks. In deze serie richten wij ons op de samenwerking tussen publieke opdrachtgevers en ingenieursbureaus. We brengen projectleiders en projectmedewerkers vanuit beide partijen bij elkaar met als doel om, vanuit het project, met elkaar ervaringen uit te wisselen en elkaar praktische handvatten mee te geven. 

In ‘Wij werken samen!’ staan de projecten centraal, met iedere keer een ander project. We volgen een vast programma met een projectpresentatie, een interactieve uitwerking en een plenaire afronding. We borduren voort op de geslaagde bijeenkomsten in het najaar van 2020 waarin ervaringen zijn gedeeld en reflectief en verdiepend het gesprek met de deelnemers is gevoerd. Of zoals enkele deelnemers het verwoordden:  

“Mooie lessons learned op gedrag en houding!” “Mooie manier van ervaringen delen” “Dank voor de interactieve presentatie” en “Dank voor het delen van mooie lessen”. Daar wil je toch ook zelf bij zijn? En dat kan gelukkig nog!

De data voor onze bijeenkomsten in 2021 zijn:

  • Donderdag 4 maart 2021 – Meanderende Maas Ravenstein – Lith, Verkenningsfase - met medewerking van het Waterschap Aa en Maas, Witteveen+Bos, TAUW en Land-ID – Digitaal via Teams
  • Donderdag 27 mei 2021 – Project wordt nog bekend gemaakt – Digitaal via Teams
  • Dinsdag 5 oktober 2021 – Afsluitende fysieke bijeenkomst van de reeks ‘Wij werken samen!’

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu via deze link in voor de sessie van 4 maart a.s. van 15.30 tot 17.00 en vraag je samenwerkingspartner uit één van je projecten mee. Het definitieve programma van vierde sessie vind je hierbij:

Uitnodiging Wij werken Samen! sessie 4

×

Aanmelden nieuwsbrief