Onze branche is onmisbaar in de grote opgaven. Innovaties dragen bij aan de nodige versnelling. Maak kans op dé innovatieprijs van de ingenieursbranche: De Vernufteling. 

Deel jouw meest vernuftige project vóór 3 februari 2023 en wij zetten het in de schijnwerpers! Op 11 mei 2023 zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Erkenning voor innovatie in de advies- en ingenieursbranche

Jaarlijks organiseert Koninklijke NLingenieurs in samenwerking met vakblad De Ingenieur de verkiezing van meest innovatieve ingenieursproject. Het doel van de Vernufteling is het werk van advies- en ingenieursbureaus erkenning en bekendheid te geven. Techniek zit voor de meeste Nederlanders verstopt achter vanzelfsprekende verworvenheden als viaducten, waterzuivering of verwarming. De Vernufteling maakt deze zichtbaar. Elk vernieuwend, technologisch geavanceerd of baanbrekend project met een duidelijke maatschappelijke relevantie kan worden ingezonden om in aanmerking te komen voor De Vernufteling.

Nieuw in 2022 is dat niet-leden ook kunnen deelnemen tegen betaling van inschrijfgeld à € 1.000,-. 

Bekijk hier de criteria om in aanmerking te komen voor De Vernufteling

Lees meer over hoe in te zenden: de tijdlijn van inzenden tot uitreiking.

Bekijk hier de winnaars van de Vernufteling 2021.

 

De 2021 winnaars van de vakprijs en de publieksprijs doen in onderstaande video's een oproep aan jou. Doe mee aan De Vernufteling 2022! 

 

 

Koninklijke NLingenieurs organiseert de Vernufteling met medewerking van 

 

Wil je de nieuwsbrief van De Ingenieur ontvangen? Meld je hier aan.