afbeelding voor post: Eerste Jong DGA Leercirkel groot succes!

Eerste Jong DGA Leercirkel groot succes!

5 februari 2024

Dan ben je ‘plots’ ondernemer en eindverantwoordelijk. Dit is natuurlijk niet zomaar gebeurd, je hebt je ontwikkeld, je hebt laten zien dat je de eindverantwoordelijkheid aan kan, dat je richting kan geven en kan ondernemen. Maar wat komt er nu allemaal op je af? 

In het afgelopen jaar organiseerde NLingenieurs voor het eerst de Jong DGA Leercirkel, een leertraject voor 10-12 leden die net zijn gestart als DGA of verwachten dit op korte termijn te worden bij een huidig of potentieel lidbureau van Koninklijke NLingenieurs. Het betreft mensen die zelfstandig handelen en eindverantwoordelijk zijn in de aansturing van de onderneming of een aanzienlijk deel daarvan.

Het doel van de leercirkel deze community is om de jong DGA’s de kans te geven om hun netwerk uit te breiden, om kennis en inspiratie op te doen en ervaringen te delen met gelijkgestemden. Verder verdiepen zij zich in thema’s die met ondernemen te maken hebben.  

Reacties van deelnemers:  

“Goed netwerk waar je gezamenlijk bouwt aan zowel persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en aan het opbouwen van relaties”, 

“Een DGA kan niet zonder deze leergang, het is een unieke mogelijkheid voor verbreding”  

“De beste investering ooit” 

Op dit moment onderzoeken we of er voldoende interesse is voor een nieuwe leergang in 2024. Ben je geïnteresseerd?

Laat het dan weten en stuur een e-mail naar info@nlingenieurs.nl. 

---

 

Handige informatie om te weten als je interesse hebt om mee te doen:

  • Het programma is bedoeld voor 10-12 deelnemers die net zijn gestart als DGA of verwachten dit op korte termijn te worden bij een huidig of potentieel lidbureau van Koninklijke NLingenieurs. Het betreft mensen die zelfstandig handelen en eindverantwoordelijk zijn in de aansturing van de onderneming of een aanzienlijk deel daarvan.
  • In Q1 en Q2 van 2024 worden potentiële deelnemers benaderd en kunnen deelnemers zichzelf proactief aanmelden.
  • We verwachten met de eerste bijeenkomst te starten in het najaar van 2024.

 ---

Meer weten? Vraag de leaflet op bij het verenigingsbureau van NLingenieurs.

 

×

Aanmelden nieuwsbrief