afbeelding voor post: Kennismaking met Dennis van Leeuwen, nieuw bestuurslid JongNLingenieurs

Kennismaking met Dennis van Leeuwen, nieuw bestuurslid JongNLingenieurs

24 april 2024

Wie ben ik? 

Ik ben Dennis van Leeuwen, 26 jaar en woon in De Meern. Na de middelbare school ben ik meteen op 17-jarige leeftijd begonnen met studeren. De eerste poging was aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen waar ik de opleiding Automotive Engineering volgde. Al snel kwam ik tot het besef dat dit niet de studierichting was, die mijn hart sneller liet kloppen. Dus op advies van mijn ouders ben ik dan toch maar dichterbij huis gaan studeren en heb ik gekozen voor een ‘algemenere’ studie. De keuze was al snel gemaakt, want het werd Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Utrecht. 
Dankzij deze studie ben ik terecht gekomen bij Huisman & van Muijen installatieadviseurs, waar ik sinds 2017 actief ben (via stage, oproepbasis en uiteindelijk fulltime). Naast mijn werk bij HvM heb ik mijn hobby’s. Ik ben graag buiten aan het wandelen of fietsen. Daarnaast rijd ik graag motor (als het even gestopt is met regenen) en doe ik tussendoor nog aan kitesurfen. Als laatste maar toch als belangrijkste heb ik nog een dochtertje rondhuppelen. Uiteindelijk bepaalt zij wanneer papa tijd heeft voor hobby’s en niet andersom! 

Wat is mijn functie bij JongNLingenieurs en waar kunnen leden bij mij voor aankloppen? 

De functie in het bestuur bij JongNLingenieurs is niet makkelijk in een paar zinnen te vatten. Het werkveld is breed en je kunt er altijd nog meer in investeren. Er zijn veel verschillende taken om te doen. Zelf zie ik mij als iemand die graag mensen helpt en ondersteunt waar nodig is. Mijn doel is om JongNLingenieurs meer onder de aandacht te brengen bij het jonge publiek. Daarnaast wil ik mij inzetten voor alle evenementen die JongNLingenieurs organiseert. Ik vind het leuk om discussies te starten over verschillende (technische) onderwerpen. Hier zal ik mij ook op focussen tijdens Doe&Durf-competitie! 

 

×

Aanmelden nieuwsbrief