afbeelding voor post: Kennismaken met… Marian van der Kruijt

Kennismaken met… Marian van der Kruijt

30 juni 2023

Vanaf augustus start Marian als marketingcommunicatiespecialist bij NLingenieurs. Liefde en aandacht maakt alles mooier” is haar motto dat opgaat voor veel dingen; voor haar opgroeiende dochter en haar woonplaats Delft waar de overheid liefde en aandacht probeert te geven aan de bewoners en hun omgeving. Marian kijkt ernaar uit een bijdrage te leveren aan de zichtbaarheid en de impact van de mooie ingenieursbranche. Met elkaar laten wij Nederland weten dat ingenieursbureaus onmisbaar zijn bij de grote maatschappelijke opgaven in ons land. Ons land en haar inwoners verdienen die liefde en aandacht!.
Maak kennis met Marian!

Liefde en aandacht maakt alles mooier. Dit is eigenlijk een slogan van Ikea. Goed gevonden van Ikea, maar het geldt voor veel dingen. Ik denk er wel eens aan, als ik weer start aan een nieuw project. Maar ook als ik kijk naar mijn opgroeiende dochter, die bijna 2 is. Mijn man, mijn dochter en ik wonen in het mooie Delft. Een stad waar de overheid liefde en aandacht probeert te geven aan de bewoners en aan de omgeving waarin de bewoners leven. Soms gaat dat goed. Soms gaat het minder goed. Meestal goed bedoeld, maar niet altijd zo gevoeld.  

Advies- en ingenieursbureaus zouden een rol kunnen spelen, om al in een vroege fase mee te denken bij projecten en (nog) meer impact te maken op een gezonde leefomgeving. Dat is de omgeving waar wij ons in bewegen, of onze kinderen.  

Ik vind het mooi, dat de leden van NLingenieurs de samenwerking zoeken en de krachten willen bundelen, om meer voor elkaar te krijgen. Dat ik daarbij een rol mag spelen, is iets wat ik fantastisch vind.  

Als communicatiespecialist bij NLingenieurs ben ik het aanspreekpunt op het gebied van communicatie. Ik ga een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en de impact van de mooie ingenieursbranche. Natuurlijk doe ik dat niet alleen, maar vooral samen met jullie!  

Met mijn ervaring als User Experience Designer en marketingcommunicatiespecialist hoop ik hier mijn eigen ‘touch’ aan te kunnen geven. Ook bij mijn vorige werkgever Priva had ik te maken met thema’s als energiebesparing, energietransitie, Artificial Intelligence en voedselvoorziening. Het is interessant om te zien dat deze thema’s ook bij NLingenieurs terugkomen.  

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en te leren kennen. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen en jullie inzichten. Met elkaar kunnen wij Nederland laten weten dat ingenieurs en ingenieursbureaus onmisbaar zijn bij de grote maatschappelijke opgaven in ons land. Die liefde en aandacht verdient ons land en ook de mensen die er wonen.  

Tot binnenkort!  

Hartelijke groet, Marian van der Kruijt 

 

×

Aanmelden nieuwsbrief