afbeelding voor post: Kevin Kok nieuw bestuurslid bij Ketenstandaard

Kevin Kok nieuw bestuurslid bij Ketenstandaard

2 oktober 2023

Op 12 september is Kevin Kok officieel benoemd als nieuwe bestuurslid bij Ketenstandaard Bouw en Techniek. Kevin (Schoots Architecten) is door NLingenieurs en BNA voorgedragen als vertegenwoordiger van de adviseurs. Ook Jurgen de Ruiter (Parteon) en Nanne Batelaan (De Stiho Groep) zijn benoemd als nieuwe bestuursleden. 

Duurzame gebouwde omgeving 

Met de deskundigheid van deze nieuwe bestuurders en die van de bestaande bestuursleden zet de Ketenstandaard zich de komende jaren vol energie in voor hun missie om als onafhankelijke regisseur een concrete bijdrage te leveren aan het efficiënter en duurzamer maken van de gebouwde omgeving.      

Ketenstandaard Bouw en Techniek 

Ketenstandaard richt zich op alle betrokkenen bij het realiseren van de gebouwde omgeving: opdrachtgevers, architecten, ingenieurs, adviseurs, bouwbedrijven, groothandelaren en fabrikanten.  Vanuit een onafhankelijke positie neemt Ketenstandaard de regie bij het ontwikkelen en beheren van standaarden. Deze neutrale standaarden voldoen aan wet- en regelgeving en worden vanuit één loket ontsloten voor de gebruiker. Ketenstandaard spant zich ook in voor internationale aansluiting van de standaarden.  

Op de foto het volledige bestuur van Ketenstandaard, vlnr: Antonio Navarrete, Rien Wabeke, Nanne Batelaan, Peter Koenders, Kevin Kok, Jurgen de Ruiter, Frans Spijkers. 

×

Aanmelden nieuwsbrief