afbeelding voor post: Nieuws uit het bestuur van Koninklijke NLingenieurs

Nieuws uit het bestuur van Koninklijke NLingenieurs

2 december 2020

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 november jl. hebben de leden ingestemd met een aantal wijzigingen in de samenstelling van het bestuur en is het vertrek van de vicevoorzitter aangekondigd. 

Mark Pehlig, vicevoorzitter, stop na 2 zittingstermijnen met zijn bestuursfunctie. De vereniging hoeft nog niet per direct op zoek naar een nieuwe vicevoorzitter want, bestuurslid William Sanders, directeur Sweegers en de Bruijn, neemt voor de periode van 1 jaar de functie van vicevoorzitter over. Om William de functie van vicevoorzitter een jaar te kunnen laten vormgeven, wordt zijn zittingstermijn in het bestuur met een half jaar verlengd. 

Nieuw in het bestuur gekozen is Anton van der Sanden, Global Director Transport & Planning Royal HaskoningDHV.

Het bestuur is verheugd dat Anton van der Sanden toetreedt tot het bestuur. Carla Moonen, bestuursvoorzitter Koninklijke NLingenieurs: ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met een bestuurslid met een dergelijk breed palet aan ervaring’.

Anton van der Sanden: ‘Als bestuurder van Koninklijke NLingenieurs wil ik me inzetten voor een veilige, duurzame en gezonde leef- en werkomgeving in Nederland. Als ingenieurs hebben we echt nog een stevige opgave te realiseren richting 2030 op de hiervoor genoemde thema’s. Ik wil heel graag, samen met mijn collega-bestuurders, de directeur, de medewerkers van het bureau én met alle ingenieurs meer impact maken om Nederland nog mooier en duurzamer te maken’.

Wij kijken uit naar de samenwerking met het nieuw samengestelde bestuur. Anton en William gefeliciteerd met de benoemingen en veel succes, Mark bedankt voor je inzet!

×

Aanmelden nieuwsbrief