afbeelding voor post: Terugblik Regiobijeenkomst Buigen of barsten

Terugblik Regiobijeenkomst Buigen of barsten

6 november 2023

Donderdag 5 oktober waren we in de middag bij PRO6 managers in Amersfoort voor de regiobijeenkomst van NLingenieurs. Leuk om daar zoveel leden van NLingenieurs te ontmoeten! 
 
De complexiteit en uitdagingen van het huidige tenderproces werden onder de loep genomen. Joost Merema illustreerde dit met een treffend voorbeeld: als we de hoeveelheid ingenieurs die nu bezig zijn met het aanbestedingsproces bij elkaar zouden roepen, dan zou je een heel stadion kunnen vullen.  
 
Het hoogtepunt van de middag was het Lagerhuisdebat. Hierin werden diverse stellingen met vuur en overtuiging bediscussieerd. Door het debat kwamen de nuances van het tenderproces en de daarbij behorende uitdagingen en kansen duidelijk naar voren.  
 
Dank aan PRO6 managers voor hun warme onthaal en het mogelijk maken van deze bijeenkomst. 

---

Meer over aanbestedingen... 

Rijkswaterstaat organiseert met de marktpartners uit de SROK Ingenieursdiensten Arup en Movares een themasessie op de middag van 27 november van 13:00 – 17:00 uur. Deze themasessie heet ‘Hoe krijg je wat je wil?’. Bij de themasessie zal een afvaardiging zijn van NLingenieurs vanuit het Infra-directeuren-overleg. Ook geïnteresseerd? Neem contact op met NLingenieurs. 

---

×

Aanmelden nieuwsbrief