Kennismaken met Krista Viergever

afbeelding voor post: Kennismaken met Krista Viergever

Kennismaken met Krista Viergever

1 december 2022

Kennismaken met… Krista Viergever

Krista Viergever is onze nieuwe directiesecretaresse. Deze enthousiaste, flexibele en behulpzame dame neemt een heleboel werkervaring met zich mee. Ze kijkt ernaar uit om orde op zaken te stellen bij het Verenigingsbureau en te ontzorgen. Maak kennis met Krista!

Even voorstellen
Enthousiast, positief, flexibel, vrolijk, gevoel voor humor, behulpzaam en creatief. Dat ben ik: Krista Viergever-Jorna. Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag en nu woonachtig in Delfgauw samen met mijn man Ruud en dochter Kimberley. Als bezige bij heb ik heel wat hobby’s waaronder lekkere dingen bakken en koken, diamond painting van oude meesters, shoppen, uit eten gaan en reizen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in mijn tuin, maar ook om er in te zitten en te genieten met een drankje in de zon. Verder vind ik het gezellig om af te spreken met vrienden en vriendinnen.

Vele jaren ervaring
Mijn eerste ‘echte’ baan was bij reisorganisatie Holland International, het huidige TUI, in Rijswijk. Daarna heb ik een aantal jaar als secretaresse gewerkt bij o.a. Kamerbeek Makelaars, Nutricia en Siemens. In 2002 ben ik als directiesecretaresse gaan werken bij scheepsbouwer IHC. Na 20 mooie jaren was het tijd om het roer volledig om te gooien. Ik heb leuke tijden beleefd, maar het was tijd voor iets nieuws.

Aan de slag bij het Verenigingsbureau
Op 1 november ben ik met een warm welkom gestart bij Koninklijke NLingenieurs in de functie van directiesecretaresse. Ik ben van het ontzorgen en orde op zaken stellen. Het is voor mij heel belangrijk dat ik altijd plezier heb in mijn werk en heb inmiddels een hoop positieve energie geproefd. Mijn kennis, werkervaring en heel veel goede zin neem ik mee naar deze nieuwe uitdaging. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan Koninklijke NLingenieurs.

×

Aanmelden nieuwsbrief