afbeelding voor post: Terugblik kennissessie Digitalisering

Terugblik kennissessie Digitalisering

7 november 2023

Op maandag 2 oktober vond de online kennissessie Digitalisering plaats. Deze kennissessie werd geleid door Otto Schepers, namens de community Digitalisering van NLingenieurs en Roger Tan van digiGO. De kennissessie bood een waardevolle update over de laatste ontwikkelingen in digitalisering binnen de ingenieurs- en adviesbranche. 

Roger Tan gaf een presentatie over de voortgang van het nationale programma voor digitalisering in de gebouwde omgeving (digiGO).  

Otto Schepers belichtte in zijn presentatie de ambitie van NLingenieurs en de positie die zij willen innemen in deze digitaliseringsbeweging 

Bij de kennissessie waren niet alleen leden van NLingenieurs. Ook andere ge├»nteresseerden van buiten de vereniging, die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in digitalisering, waren aanwezig. 

De deelnemers vonden het prettig om weer een overzicht te hebben van de voortgang en initiatieven van digitalisering in de keten. Het was voor hen verhelderend om te zien, in welke context hun dagelijkse activiteiten een plaats hebben.  

We kijken uit naar het jaarevent van NLingenieurs op donderdagmiddag 9 november. Daar gaan we onder leiding van Otto Schepers tijdens een interactieve themasessie met elkaar in gesprek over digitalisering in de keten en de positie van ingenieurs en adviseurs daarin. 

×

Aanmelden nieuwsbrief